Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Το τελευταίο δέντρο του Νικήτα




Μετά τη συντριβή της 4ης κάναμε πολύ καιρό να αναρτήσουμε κάποιο θέμα καθώς δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε από το μεγάλο στραπάτσο. Το σοκ που πάθαμε ήταν διπλό. Αφενός μεν, η δεκάρα που το φυσάμε ακόμη και δεν κρυώνει αφετέρου δε, η αποχώρηση του Προέδρου της καρδιάς μας κ. Καραμανλή από το τιμόνι του κόμματος.


Αφού πλεόν εμπεδώσαμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο κ. Καραμανλής να συνεχίσει να ηγείται στο κόμμα, επιστρέφουμε με μια αποκλειστική πληροφορία που μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή. Κρατείστε τη γιατί μετά από ένα χρόνο θα μας θυμηθείτε.


Επόμενος δήμαρχος Αθηναίων δεν θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης. Επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Το σενάριο αυτό θεωρείται δεδομένο αν πρόεδρος του κόμματος εκλεγεί ο Αντώνης Σαμαράς. Παρόλα αυτά, αν εκλεγεί η κ. Μπακογιάννη είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί όσο τρελό και αν σας φαίνεται.


Επομένως, όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου βρείτε τρόπο και προσεγγίστε τους τώρα που είναι νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου