Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Έξαλλος ο Νικήτας με Κικίλια




Διαβάσαμε στο χθεσινό βηματοδότη ότι ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης είναι έξαλλος με το «πρώην» πνευματικό του παιδί, δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κ. Βασίλη Κικίλια.

Μετά από ενδελεχή έρευνα διαπιστώσαμε ότι η πληροφορία αυτή είναι απόλυτα έγκυρη. Αναξιόπιστα όμως είναι τα στοιχεία που προβάλλονται ως κύριο λόγο της διαφωνίας.

Μπορεί ο Νικήτας να στηρίζει εξαρχής Ντόρα και ο Κικίλιας τις τελευταίες μέρες Σαμαρά, παρόλα αυτά η πραγματική αιτία της διαφωνίας δεν είναι αυτή.

Τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος πληροφορήθηκε ότι ο κ. Κικίλιας έχει κάνει μαγαζάκι του τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης. Αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Κικίλιας έχει βολέψει με παχυλές συμβάσεις τους συνεργάτες του οι οποίοι δεν έχουν και το καλύτερο όνομα στην πιάτσα, όπως είναι ο πρώην διευθυντής του Γ. Βουλγαράκη και ανέκαθεν κρατικοδίαιτος, κ. Βαγγέλης Πάνου, ο προύχοντας των ΤΕΙ κ.Πέτρος Αρβανιτάκης αλλά και πολλοί άλλοι..

Στη συνέχεια έφτασε στα χέρια του Δημάρχου ο λογαριασμός των τηλεφώνων του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης. Ο Νικήτας έπαθε σοκ καθώς διαπίστωσε ότι το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ήταν αστρονομικό. Όταν τσέκαρε την αναλυτική του λογαριασμού διαπίστωσε πλήθος τηλεφώνημάτων προς κινητά να γίνονται κάθε βράδυ.

Όταν κάλεσε τον Κικίλια για να ζητήσει εξηγήσεις, ο Βασιλάκης του είπε με στόμφο και με μια φυσικότητα ότι τα παιδιά (φοιτητές ΔΑΠ Παντείου) του φοιτητοπατέρα Βαγγέλη Πάνου χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα του Οργανισμού για να κάνουν κινητοποίηση για διάφορες εκδηλώσεις, από party μέχρι εκδρομές στην Αράχωβα, αλλά και για να ενημερώνουν τους συμφοιτητές τους για τα δρώμενα στη σχολή.

Ο Νικήτας αντιλήφθηκε το μέγα σκάνδαλο και έγινε έξαλλος με τον Κικίλια. Αναλογιστείτε μόνο ότι όλοι εμείς πληρώνουμε τηλέφωνα που γίνονται για να κλείσουν κάποια καλόπαιδα και συνάμα κρατικοδίαιτοι τραπέζια στα μπουζούκια.

Αν αναρωτιέστε αυτά τα τηλέφωνα που γίνονταν πριν, πληροφοριοδότης μας είπε ότι γίνονταν από το γραφείου του κ. Βουλγαράκη. Αυτό βέβαια δεν είναι μεμπτό καθώς το λογαριασμό τον πλήρωνε ο κ. Βουλγαράκης αλλά τώρα τον πληρώνουμε όλοι εμείς που ούτε καν στα μπουζούκια δεν μας καλούν..

Κατά τη γνώμη μας αυτό αποτελεί μέγα σκάνδαλο.. Ειλικρινά λυπούμαστε για τον Βασίλη γιατί όπως αναφέρουμε και σε παλιά ανάρτηση είναι καλό παιδί.

Βασίλη των 19.000 όπως σ’αρέσει να σε αποκαλούν: Για το basket κάνεις αλλά για τη πολιτική όχι.

3 σχόλια:

  1. lamogio kai autos einai gia na ton sthrizoun oloi autoi pou ton sthrizan proeklogika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O kirios Kaklamanis einai an8ropos me sosta kritiria gi' auto kai exei mazi tou ton kirio Vassili Kikilia o opoios mesa apo ton organismo neolaias kai a8lisis edose ton kalitero tou eauto... opos kanei panta. Einai adiko na rixnoume tis eu8ines s' enan an8ropo o opoios den eu8inetai pou8ena.... alloste pos 8a mporouse na eleksei tous foitites... oi idioi fanikan asinepeis, anorimoi kai aneu8inoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή