Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ο "Ιός της γρίπης" χτύπησε Ιπποκράτους 22


Η ηγετική ομάδα του ΠαΣοΚ έδειξε ξεκάθαρα, για ακόμη μια φορά, την βουλιμία της για εξουσία. Εκμεταλευόμενη το μείζον θέμα της γρίπης, ένα θέμα το οποίο απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε τους Έλληνες πολίτες το τελευταίο διάστημα, άσκησε τα πυρά της εναντίον της Κυβέρνησης, κατηγορώντας για έλλειψη ενός σοβαρού σχεδίου και συντονισμού των αρμοδίων κυβερνητικών και επιστημονικών παραγόντων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, στην χθεσινή ημερήσια ενημέρωση Πολιτικών Συντακτών, θεωρεί αδιανόητο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συσταθεί μια διυπουργική επιτροπή για το θέμα αυτό.

Αρκεί να θυμίσουμε ότι η διϋπουργική επιτροπή έχει συσταθεί πολύ νωρίοτερα από ότι το θυμήθηκε το ΠαΣοΚ. Συγκεκριμένα στις 2 του περασμένου Μαϊου υπό τον Καραμανλή. Εκείνο το Σάββατο με αφορμή τα δύο πρώτα κρούσματα που είχαν εκδηλωθεί στη χώρα μας είχε συνεδριάσει στο Μαξίμου η διϋπουργική με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.

Τα σχόλια δικά σας...

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους πείτε την αλήθεια στο κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ωραίο blog....Αρκεί να γράφετε και τα αρνητικά της ΝΔ και όχι μόνο θετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά γράφτε μόνοι σας τα σχόλια...ψαρώσαμε!
    Ρε ουστ από δω κοπρίτες.
    3,48 ο ένας χαζός κ 3,49 ο ίδιος χαζός.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Είστε για γέλια και για κλάματα.
    Εάν δεν ξέρετε να χτυπάτε το τόπι , άντε στα καμαράκια σας. ΠΟΥΛΕΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paidia kseskiste tous pasokous...Peite tous tin ali8eia...Tous ponaei polu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή