Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Σε νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Σαρκοζί



Αδιαθεσία αισθάνθηκε κατά την διάρκεια άσκησης ο Νικολά Σαρκοζί. Με μια λιτή ανακοίνωση,το γαλλικό προεδρικό Μέγαρο ανέφερε πως ο Γάλλος πρόεδρος "ένιωσε λιποθυμία" την ώρα που γυμναζόταν και ο προσωπικός του γιατρός του σύστησε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τα γαλλικά δίκτυα μεταδίδουν πως ο Γάλλος πρόεδρος νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο -γύρω από το οποίο μάλιστα έχει δημιουργηθεί κλοιός ασφαλείας- και υποβάλλεται σε καρδιολογικές και άλλες εξετάσεις. Δίπλα του έσπευσε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε γαλλικό κανάλι πως τον είδε καταρρέει το πρωί την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

Εκτός από την αδιαθεσία, ο Γάλλος πρόεδρος απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και για τα υπέρογκα έξοδά του πολλά από τα οποία χρεώθηκαν στους Γάλλους φορολογούμενους.

Όπως αποκαλύπτει έκθεση γάλλων ελεγκτών, μόνο για τα λουλούδια που αγοράζει για τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι, ο Σαρκοζί ξόδεψε περίπου 700 ευρώ, μέσα σε μόλις μία ημέρα. Σκανδαλώδης χαρακτηρίζεται και η αγορά τροφίμων για το Ελιζέ από συγκεκριμένο προμηθευτή, παρά το γεγονός ότι πωλεί τα προϊόντα του σε διπλάσια τιμή από τους ανταγωνιστές του.

Ο Γάλλος πρόεδρος πάντως επέστρεψε περίπου 14.000 ευρώ παραδεχόμενος πως, κάποια προσωπικά του έξοδα καταχωρήθηκαν λανθασμένα ως προεδρικά και επιβάρυναν τους φορολογούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου