Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Η τριανδρία που θα ήθελε να ρίξει Παπανικολάου - Κασσελάκη


Οι επικεφαλείς της κόντρας απέναντι στη κεντρική διοίκηση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ είναι οι :

  • Σάκης Ιωαννίδης: Πρώην φοιτητής Παντείου Πανεπιστημίου. Με παρελθόν στο χώρο της νύχτας καθώς έχει διατελέσει από barman σε διάφορα μαγαζιά μέχρι και μέτοχος όπως δήλωνε στους κολλητούς του σε νυχτερινό μαγαζί. Τώρα τελευταία μάλιστα το έχει ρίξει και στις εγκαταστάσεις κλιματιστικών προκειμένου να ζυμώσει το τμήμα ψυκτικών των ΤΕΙ.

    Γιάννης Μαρτάτος: Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άνοιξε πρόσφατα την καφετέρια των "οικονομικάριων" στη Σκουφά το CABAYOR. Μέρος όπου και γίνονται όλες οι ζυμώσεις για την κόντρα. Υπηρετεί "κανονικά" τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό τραμπουκίζοντας όλες τις προηγούμενες μέρες Δαπίτες των Κεντρικών στη Λυκούργου.

    Άγγελος Κωνσταντίνου: Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάτης σε ταξιδιωτικό γραφείο. Κομματάρχης του Κώστα Κατσαφάδου στο νέο πολιτικό του γραφείο στον Πειραιά.

    Κοινός παρονομαστής - «Μπαμπάδες» όλων των παραπάνω είναι τρεις πρώην Oννεδίτες και ένας νυν:

    Βαγγέλης Πάνου: Διευθυντής του Γ. Βουλγαράκη. Γνωστός ως κοντράκιας, καθώς όπου και αν πηγαίνει κάνει κόντρα. Φανταστείτε έκανε κόντρα και μέσα στο γραφείο του Βουλγαράκη με αποτέλεσμα ο π. Υπουργός να απομακρύνει όλους του παλιούς του συνεργάτες και να κρατήσει το Βαγγέλη. Θεωρείται ο φοιτητοπατέρας του Παντείου Πανεπιστημίου. Παιδί του ο Σάκης Ιωαννίδης.

    Μάριος Τσάκας: Διευθυντής του Γ. Αλογοσκούφη και πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών. Ελέγχει μεγάλο μέρος της ΦΜΣ αλλά και το Οικονομικό Νομικής. Παιδί του ο Γιάννης Μαρτάτος.

    Βασίλης Τοκάκης: Στέλεχος στο γραφείο του Γ. Αλογοσκούφη. Όταν μάλιστα ο Αλογοσκούφης ήταν Υπουργός τίποτε δεν έφευγε από το Υπουργείο χωρίς την τελική έγκριση του Βασιλάκη. Ο Βασίλης είναι γνωστός για την κακή σχέση που έχει με το κινητό του αφού ο μόνος Υπουργός που απαντάει το μαύρο του NOKIA είναι αυτός που δεν είναι πια Υπουργός! Παιδί του ο Κώστας Κατσαφάδος.

    Κώστας Κατσαφάδος: Νυν γραμματέας της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ και ο μόνος Γραμματέας που αμφιβάλλω αν γνωρίζει ποιο είναι το γραφείο του στη Λυκούργου. Φοιτητοπατέρας στο ΠαΠει. Έχει βλέψεις για να κατέβει στις επόμενες βουλευτικές στον Πειραιά. Αν βέβαια πάρει το χρίσμα μετά από όλα αυτά που έχει προκαλέσει τα τελευταία 2 χρόνια.

    Μου έρχονται αυτόματα κάποια ερωτήματα στο μυαλό.

    1)Για ποιο λόγο αυτοί οι τρεις πτυχιούχοι και όπως φαίνεται βολεμένοι αφήνουν τις δουλειές τους και ξημεροβραδιάζονται παρέα με 20χρονα στα κεντρικά της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ; Τι όφελος έχουν;

    2)Εφόσον πλέον έχουν πάρει τα πτυχία τους, γιατί θέλουν να έχουν λόγο για το ποιος θα είναι υπεύθυνος στη σχολή τους αλλά και σε κάθε σχολή της Αθήνας; Τι τους ενδιαφέρει;

    3)Mε ποιο δικαίωμα σταματούν τις εσωκομματικές διαδικασίες άλλων σχολών;

    4)Είναι γνωστό ότι τα παιδιά του Παντείου και το μισό ΠΑΠΕΙ ψηφίζουν Βουλγαράκη ενώ το Οικονομικό Αλογοσκούφη. Μήπως οι Πάνου και Τσάκας βλέπουν ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά και έχουν ρίξει στη μάχη τα ΠΟΥΛΕΝ τους (Σάκη – Άγγελο – Γιάννη) προκειμένου να ελέγξουν και άλλες οργανώσεις;

    5)Μήπως θέλουν οι Βουλγαράκηδες και οι Αλογοσκούφηδες να ελέγξουν την κεντρική νεολαία του κόμματος προκειμένου να ασκήσουν ΒΕΤΟ στο Καραμανλή για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος;

9 σχόλια:

  1. file h ali8eia einai oti ta 2/3 tis dap stin athina diekdikousan to dikaioma tous na ekleksoun tin grammateia pou 8eorousan katallili kai o eurovouleftis me ta poulen tou kai tous somatodeis filous tous afto to arni8ikan. alli mia mavri selida stin istoria tou papanikolaou stin onned. elpizo na min lipo8imisei pali....

    palaimaxos dapitis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleos me auton ton Panou kai ton Tokaki..Arketa skisane tin Dap..H parataksi anikei stous foitites kai oxi stous foititopaters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλαίμαχε Δαπίτη, εφόσον είσαι παλέμαχος μην ασχολεισαι με τις Γραμματειακές τον σχολών..Βολέψου σε κανένα Υπουργείο..

    Γαλάζιος Παπαγάλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Galazie papagale, makria apo mena ta ypourgeia!!! kai episeis allo asxoloume kai allo parakoloutho kai antilamvanomai. alla ti antilipsi na exei enas papagalos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i pliroforisi sou shetika me ta prosopa einai asteia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίρνω τη φράση του ανώνυμου: "η παράταξη ανήκει στους φοιτητές, όχι στους φοιτητοπατέρες".

    Συμφωνώ απόλυτα. Για αυτό λοιπόν όλοι αυτοί οι Παπανικολάου, οι Βολουδάκηδες και τα άλλα μπουμπουκάκια να αφήσουν τη ΔΑΠ και να ασχοληθούν με τα δικά τους...

    Ας κάνω κι εγώ όμως μια σύντομη περιγραφή κάποιων άλλων που δεν αναφέρονται στον παραπάνω λίβελο.

    Παπανικολάου: Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, άεργος (και όχι άνεργος) με ένα χαρακτηριστικό: λιποθυμάει στα δύσκολα...

    Βολουδάκης: Πρώην γραμματέας της ΔΑΠ, με τη φήμη του λάτρη του..χόρτου (όχι πάντως αυτό που φυτρώνει στα λιβάδεια) με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του... Χαρακτηριστικότερο όλων είναι ότι στη χρονιά των καταλήψεων άφησε τα παιδάκια και τα κοριτσάκια της Νομικής να τα κυνηγάνε μπροστά στις κάμερες Εαακίτες και πάσης φύσεως άπλυτοι από όλη την Αθήνα... Λαμπρός ηγέτης!

    Κασσελάκης: Νυν γραμματέας της ΔΑΠ. Νέο φρούτο. Μας ήρθε από την Κρήτη... Μάλλον όμως ντροπιάζει την καταγωγή του αλλά και το νησί... Έχει μια φοβερή ιδιότητα: Εξαφανίζεται πιο γρήγορα από το Χουντίνι κι εμφανίζεται πιο σπάνια κι από τον Αντίχριστο στην Εκκλησία.

    Οι παραπάνω με τη συνδρομή μιας μειοψηφίας οργανώσεων της ΔΑΠ, που δεν θα χαρακτηρίζονταν και κόσμημα για την παράταξη, αλλά και με τη συνδρομή όπλων και μπράβων όταν είδαν τα δύσκολα, έγραψαν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΔΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ είμαι Δαπίτης, ΔΕΝ είμαι Οννεδίτης, ΔΕΝ είμαι καν νέος, και έχω επανειλλημμένως δει τον Παπανικολάου στην Ευελπίδων να εργάζεται ως δικηγόρος. Πρέπει να πάψετε να λέτε ψέματα και να διαβάλλετε και να ψάξετε αλλού για άεργους.

    ΛΑοΚΩωΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. parakoloutho ola ta blog...apla na do meta ...ti tha lete opoios kai an bgei...gia tis foitikes ekloges...

    ΑπάντησηΔιαγραφή