Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Τάδε έφη ο κ. Πάχτας..


Όσοι αποκλείονται από το ΠαΣοΚ αποκαλύπτουν και όλη την αλήθεια για το κόμμα που υπηρετούσαν τόσα χρόνια. Ο κ. Πάχτας, πρώην Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και από το σκάνδαλο του "Πόρτο Καρρά", σε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι της Χαλκιδικής άσκησε σφοδρή επίθεση στο πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου. Χαρακτήρισε το ΠαΣοΚ ως αντιδημοκρατικό κόμμα, που υπονομεύει την αλήθεια, δεν υπηρετεί το συμφέρον του τόπου και δεν έχει καθαρές θέσεις.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

"Λυπάμαι που η παράταξή μου δεν επέδειξε τη συνέπεια και το θάρρος να υπηρετήσει μέχρι τέλους την αλήθεια."


"Το κόμμα δεν μπορεί να έχει άλλο συμφέρον από το δίκαιο και την αλήθεια, και το πολιτικό συμφέρον δεν είναι άλλο από το συμφέρον του τόπου το δίκαιο και την αλήθεια" (κάτι μου θυμίζει αυτή η φράση).

"Το ΠαΣοΚ πρέπει να μας απαντήσει πάνω σε διάφορα θέματα όχι με διαρροή στους δημοσιογράφους αλλά με υπεύθυνη θέση."

"Μπαίνει ένα θέμα δημοκρατίας στη παράταξή μας."

"Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν στα ψηφοδέλτια του Γεωργίου Παπανδρέου σήμερα;"
Ο κ. Πάχτας αποκλείστηκε από τα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ διότι ήταν μπλεγμένος στο παρελθόν σε απόπειρα αποχαρακτηρισμού δασικής έκτασης 17.000 στρεμμάτων στην περιοχή του Πόρτο Καρρά.
Επειδή λοιπόν η υπόθεση δεν έχει διελευκανθεί πλήρως ο κ. Παπανδρέου σωστά τον απέκλεισε.. Παρόλαυτα, είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε στον κ. Παπανδρέου μια παλαιότερη δήλωσή του: “ο Χρήστος Πάχτας υπέστη το 2004 μία συκοφαντική επίθεση για κάτι που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι αποτελούσε ανύπαρκτο σκάνδαλο”.
Ας ξεκαθαρίσει τελικά ο κ. Παπανδρέου τι ισχύει..
Ο κ. Πάχτας είναι μπλεγμένος ή όχι;
Ποια από τις δύο δηλώσεις του προέδρου του ΠαΣοΚ είναι αληθινή;;

1 σχόλιο:

  1. Τίποτα δεν είπε ο Γαπ στη ΔΕΘ!!!ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!!!!ΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

    ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή