Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Βασίλη δεν ήξερες.. Δεν ρώταγες;;

Να και μια είδηση της στιγμής..

Πριν από λίγο χτύπησε το τηλέφωνό μου και με ενημέρωσαν ότι ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κικίλιας είναι βέβαιο ότι θα κατέβει στην Ά Αθηνών. Η απαντησή μου ήταν: "κάτι καινούριο δεν έχεις να μας πεις;"


Και εδώ φίλοι και φίλες μου βγαίνει η είδηση. Έμαθα λοιπόν ότι στο γραφείο του Βασίλη κατέφτασε νέο προσωπικό (εθελοντικό για να μη παρεξηγηθούμε).. Ή διαφορετικά βρέθηκαν νέοι πυρήνες.. Εκτός λοιπόν από τα ΤΕΦΑΑ και ένα τμήμα μικρό των ΤΕΙ, καθώς ο κύριος Πέτρος μόνο λόγια έιναι αφού δεν ελέγχει πολλά πράγματα, κατέφτασε και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ή αλλιώς η πρώτη δύναμη του Λεκανοπεδίου όπως αυτοαποκαλούνται αν και αυτό είναι προφανές ότι δεν ισχέυει. Τα παιδιά είναι λογικό να ψάχνουν να βρουν "σπίτι" καθώς ο εκλεκτός τους δεν θα είναι πάλι υποψήφιος..
Αν ισχύει δεν μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Θα κάνω όμως ρεπορτάζ και θα μάθω.. Έχω να πω όμως κάτι στο Βασίλη μόνο και μόνο γιατί τον συμπαθώ:

Βασίλη ελπίζω να γνωρίζεις ότι όλοι αυτοί που έχεις μαζέψει είναι η κόντρα απέναντι στη κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχεις μαζί σου μια μεγάλη σχολή αλλά ταυτόχρονα χάνεις όλες τις άλλες και πολλές απο τις οργανώσεις του λεκανοπεδίου που από ότι ξέρω σε στηρίζουν και σε έχουν σε εκτίμηση.

Είσαι έξυπνος και δεν πιστεύω να έχεις κάνει τέτοιο λάθος. Αν το έχεις κάνει διόρθωσέ το όσο είναι καιρός.. Εμείς είμαστε μαζί σου γιατί σε θεωρούμε έξυπνο, εργατικό και ως ένα άνθρωπο ο οποίος έχει δουλέψει και ξέρει πως βγαίνει το ψωμί..
Απλά πρόσεχε τις επιλογές σου..


Με εκτίμηση

Μικροπολιτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου