Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνο ο Καραμανλής ξέρει.


Ρίχνοντας μια ματιά στα φιλοκυβερνητικά blogs και στις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες (οι λιγοστές που έχουν απομείνει) μιας και οι εκδότες - εργολάβοι που παίρνουν τα έργα από τον κ. Σουφλία από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν χάνουν ευκαιρία να ισοπεδώνουν τη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και να αποδομούν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό (αλλά αυτό είναι θέμα που θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή), παρατηρώ ότι σχεδόν οι περισσότερες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την επιλογή του Πρωθυπουργού να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές. Μάλιστα αφιερώνουν πολλές αράδες σε ρητορικά ερωτήματα τα οποία απευθύνονται στο Πρωθυπουργό.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή ανάρτηση του δεξιού blog δεξί εξτρέμ το οποίο αναφέρει:
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Αυτό που πειράζει κάθε Νεοδημοκράτη είναι το "γιατί"γιατί πάει το κόμμα τώρα σε εκλογές ενώ υπάρχει νιρβάνα στους δεξιούς ψηφοφόρους.γιατί πάει το κόμμα τώρα σε εκλογές με την οικονομία στο ναδίρ.

γιατί ενώ προκηρύσεις 20000 θέσεις εργασίας τις αφήνεις λάφυρο στο πασοκ.γιατί δεν κάνεις έκτακτο συνέδριο να ισχυροποίησης τη θέση σου και να συσπειρώσεις τη βάση.
γιατί δεν αλλάζεις γενικό γραμματέα αφού βλέπεις ότι ο νυν δεν τραβάει.γιατί δεν κάνεις πραγματικό ανασχηματισμό αλλάζοντας τους πάντες και τα πάντα.
γιατί ενώ ήσουν κουρασμένος δεν παρέδωσες κόμμα και πρωθυπουργία σε κάποιον άλλον. Ο Σημίτης ήταν χαζός που το έκανε?

Δεν θα κρίνω αν τα ερωτήματα είναι σωστά ή λάθος, αν έχουν κάποια βάση ή όχι. Το μόνο που έχω να επισημάνω είναι το εξής:

Τόσο αφελή θεωρείτε τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του που δεν έχουν σκεφτεί αυτά τα τόσο απλά ή τους θεωρείτε ηττοπαθείς και θέλουν να πάνε σε εκλογές για να χάσουν..;;


Γιατί αν ισχύει αυτό τότε δεν πρέπει να βρίζετε τον Καραμανλή αλλά τον εαυτό σας διότι κατάφερε να σας ξεγελάσει για πέντε χρόνια..Αν θέλετε τη γνώμη μου δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Τις δύσκολες αυτές ώρες ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ και το κοντό του, αλλά κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα καθώς οι εκλογές θα γίνουν είτε το θέλετε είτε όχι. Αν δεν θέλετε λοιπόν να σας κυβερνάει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο σερβιτόρος της Αμερικής, ο γιος της Μαργαρίτας και του Ανδρέα, ο συνεργάτης του Λαλιώτη, ο άνθρωπος ο οποίος είχε εφαρμόσει στο ελληνικό υπουργείο εξκωτερικών ως επίσημη γλώσσα την αγγλική, με απλά λόγια ο ΓΑΠ, συστρατευτείτε στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή και προωθείστε το κυβερνητικό έργο.

Όλα τα άλλα έχετε άπλετο χρόνο να τα συζητήσετε μετά τις 4 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου