Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Θέλουν να χάσουν..


Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε αναφέρει ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι βασικός συντελεστής στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.


Μέχρι τη τελευταία στιγμή είχαμε τη κρυφή ελπίδα ότι και ο Γ. Σουφλίας θα ακολουθήσει το δρόμο του Μ. Έβερτ για το καλό της παράταξης. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε..

Σαν να μην έφτανε αυτό σε εκλόγιμη θέση έχουμε και την ευχάριστη φυσιογνωμία του κ. Αντώναρου. Ένας άνθρωπος, πλέον ακατάλληλος για κυβερνητικός εκπρόσωπος που το βρίζουν όλοι οι νεοδημοκράτες με τις @@ που έλεγε και "θαυμάζουν" όσοι ξέρουν την ικανότητά του στην επιλογή προσώπων¨, καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ στο οποίο συμμετέχει χρόνια τώρα, επέμενε ανέκαθεν στις εκπομπές της Μάγιας Τσόκλη που συμπεριλήφθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Από τη μια μεριά λοιπόν πηγαίνει χέρι - χέρι με την Παπαδά στο υπουργείο Τύπου η οποία έχει στρώσει στο κυνήγι τους δεξιούς και από την άλλη με την Τσόκλη στην ΕΡΤ. Και μετά αναρωτιέται ο Καραμανλής γιατί το ΠΑΣΟΚ προηγείται με τόση διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου