Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Πόσα παίρνετε εκεί στο fimotro;;


Αυτοί στο fimotro είναι τελείως αφελείς. Η προπαγάνδα που ασκούν στον Πρωθυπουργό και στη Κυβέρνηση είναι πασιφανής. Ας μας πουν τουλάχιστον πόσα και από ποιους τα παίρνουν για να τα γράφουν προκειμένου να μας λυθεί πορία.. Η αναξιοπιστία και η παραφροσύνη τους σήμερα ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Ενώ ο Πρωθυπουργός, κατά κοινή ομολογία, εμφανίστηκε άνετος, πειστικός και ως υπεύθυνος πολιτικός ο οποίος φέρει ευθύνη των λόγων και των πράξεων του αυτοί συνεχίζουν να τον προβοκάρουν με εκφράσεις οι οποίες αν μήτε άλλο δεν αρμόζουν στον δεύτερο πολιτειακό παράγων του τόπου όποιος και να είναι. Πάμε να δούμε την πασιφανή προπαγάνδα που ασκούν:

Ισχυρίζονται ότι ο Καραμανλής ήταν βαρύς.
Εμείς προσωπικά μετρήσαμε πάνω από δέκα φορές να χαμογελά. Και αν το χαμόγελο δεν εκφράζει το ότι δεν είναι βαρύς τότε θα σας πούμε ότι ήταν πολύ άνετος και αυτό φαίνεται από το τρόπο που απαντούσε.

Ισχυρίζονται ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μετά τις εκλογές.

Η αλήθεια είναι, όπως δήλωσε άλλοστε, ότι παραμένει στρατιώτης της παράταξης στη πρώτη γραμμή της μάχης ιδίως στις δύσκολες στιγμές. Εξάλλου όλα τα σχόλια των δημοσιογράφων που κάλυπταν την συνέντευξη ήταν ότι ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος ακόμη και αν χάσει..

Αναφέρουν ότι απέφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας για τα "καθαρά" ψηφοδέλτια. Δεν αποδοκίμασε κανένα προσωπικά οπότε κάποιοι ίσως να σωθούν..

Η αλήθεια είναι πως ο Πρωθυπουργός είπε ότι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του καθώς και ότι η ημέρα της κρίσης πλησιάζει. Στο PRESSONAIR είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι πλήγωσαν την παράταξη θα αποκλειστούν..


Ρε παιδιά άλλη συνέντευξη παρακολουθήσατε;;


Έλεος εκέι στο fimotro καταντάτε γελοίοι

2 σχόλια:

  1. peite ta re paides..Den paleuontai oi tupoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβλεπαν τη συνέντευξη του 2008 !!! Την τωρινή συνέντευξη (2009) θα την σχολιάσουν του χρόνου τέτοια εποχή!!! Μια μπύρα τους είπε ο γιατρός να πίνουν, όχι ολόκληρο κασόνι!!! Μη ξεχάσετε να τους πείτε ότι τον Οτσαλάν τον έπιασαν οι Τούρκοι, μην τον ψάχνουν άδικα!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή