Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ψήφος στο ΛΑΟΣ=Ψήφος στο ΠαΣοΚ

Δεν είναι μόνο ακραίος αλλά και μέγας κωλοτούμπας. Αυτός είναι ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.. Πρέπει να καταλάβετε ότι ψήφος στον Καρατζαφέρη είναι ψήφος στο Γιωργάκη..

3 σχόλια:

  1. Που το κατάλαβες;Κι εγώ Πασόκος ήμουν αλλά επειδή βαρέθηκα τις ίδιες κωλόφατσες τόσα χρόνια λέω να ξαναψηφήσω ΛΑΟΣ,εκχμ δηλαδή ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτός είναι κωλοτούμπας ενώ όλοι οι άλλοι δεν είναι;Μήπως είσαι κουφός,τυφλός τίποτα;Μήπως βολεμένος σε καμία γωνίτσα κάποιας δημόσιας υπηρεσίας;
    Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είμαστε ένας μεγάλος παιδότοπος με όλα τα παιδάκια(πολιτικοί)να κάνουν κωλοτούμπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι έμμεση ψήφος στο Γιώργο Παπανδρέου και στο ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ό,τι και να πει κανείς ως αντεπιχείρημα, η ψήφος στο ΛΑΟΣ στερεί ψήφους από τη ΝΔ χωρίς να πλήττει το ΠΑΣΟΚ, επομένως μεγαλώνει τη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων με χαμένη τη ΝΔ και κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ. Καλά και άγια τα εθνικοανεβαστικά λόγια του ΛΑΟΣ αλλά όποιος ψηφίσει αυτό το κόμμα φεύγοντας από τη ΝΔ, φέρνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Και όχι μόνο το κόμμα του Γ. Παπανδρέου αλλά και αυτό που λέμε ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ, αυτό που εξέθρεψε την καθεστωτική νοοτροπία, τη διαπλοκή των μεγαλοεργολάβων και ΜΜΕ και την ανεξέλεγκτη παρέμβαση ξένων συμφερόντων εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας μας.Το κόμμα που ρέπει προς τον φιλοαμερικανισμό που αντιπαλεύει τους ευρωπαϊκούς αλλά και τους ρωσικούς συμμάχους της Χώρας μας.

    Μ.Μ.
    Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή